VHS

Karla Kanin Bio 3

4 sjove og seje børnefilm med bl.a. Ghita Nørby og Malene Schwartz.

Karla Kanin er vendt stærkt tilbage med 4 super skove og seje film for børn.

I stil med de tidligere Karla Kanin film er intentionen, at give de mindste børn en kvalitetsmættet og stor oplevelse. Holdet bag filmene tæller bl.a. rutinerede instruktører som Jørgen Klubien (modtog prestigefyldte SPIFF pris for "Pinocchio i Hollywood") og Henrik Ruben Gentz (modtog pris på Berlin Filmfestival 1999).

"Bror, min bror"
Den underfundige og charmerende historie fortæller, hvordan man mander sig op til sit første kys, når man kun er 9 år og i øvrigt slet ikke er blevet inviteret til sin udkårenes fest.

"Pinocchio i Hollywood"
Lille Pinocchio drømmer om at komme til Hollywood for at hjælpe til med at underholde børn over hele verden. Han tager til Hollywood med sine tegninger under armen, men Hollywood tager Pinocchio ved næsten. Med fantasi og en lille smule snyd kommer han dog alligevel indenfor.

"Tut & Tone"
"Det er en rigtig dum slutning" siger Julie til sin mor, efter hun har hørt historien om grandtanterne Tut & Tone, der alligevel aldrig blev gift med Majoren og ballonskipperen. Julie beslutter sig derfor til at drage tilbage i tiden for at give historien om Tante Tut og Tone en lukkelig slutning. Med Ghita Børby og Malene Schwartz.

"Den lille ridder"
For længe siden i eventyrets verden levede der en lille dreng, som boede i et kedeligt rige, hvor raseri og vrede var forbudt. Det var meget besværligt, for den lille dreng havde store planer om at blive en rigtig ridder. Derfor besluttede han sig for at drage ud i den store verden for at finde en ridderlæreplads.

Karla Kanin Bio 3
Børn Spilletid: 72 Prod.år: 1999
SF Film A/S dansk

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til dette emne. Log ind for at kommentere.