VHS

Annabelles Juleønske

Org.titel: Annabelle's Wish

Der er magi i luften hver eneste juleaften, men denne aften er starten på en jul, der er helt speciel - selv for julemanden. Det hele sker på en lille går. For en lille dreng, der ikke kan tale og for en lille kalv med en drøm om sit hjerte.

Med baggrund i legenden om, at julemanden på en juledag giver dyrene evnen til at tale, skal vi følge "Annabelle", en lille kalv, der er født juleaften og "Billy", en 7-årig dreng fra en går. Billy, der bor på gården sammen med sin excentriske men kloge bedstefar, har mistet stemmen efter en brand i stalden. Julemanden giver Billy Annabelle i julegave, og der udvikler sig hurtigt et vidunderligt venskab mellem de to.

Annabelle passer ikke rigtigt sammen med de andre køer og Billy er anderledes end de andre børn, men sammen er de stærke og kan klare både farlige situationer og bøllerne fra nabogården.

Udover problemerne med bølleren og deres grådige far, er der Billys rige tange Agnes, der vil fjerne ham fra gården til "hans eget bedste". Se om Billy får sin stemme igen og kan blive på gården, og se om Annabelle får sit store ønske opfyldt.

Annabelles Juleønske
Tegnefilm Spilletid: 64 Prod.år: 1997
K.E. Media dansk 5743211700400

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til dette emne. Log ind for at kommentere.