VHS

Daisy og charmetrolden

Org.titel: Hollywood Classics nr. 6

Stift bekendtskab med en række nye figurer i spændende og fartfyldte eventyr. Yndige Daisy har bl.a. store problemer med at slippe af med en utrolig kælen charmetrold med pels.

Har du husket de andre film i Hollywood Classics-serien?

"Hollywood Classics" er en ny serie tegnefilm, hvor du igen møder de kendte og kære tegnefilmsfigurer fra Hollywood.

Elmer Fjot med nye venner
Elmer Fjot er en tålmodig fyr, som ofte lader sig narre af andre. Her møder du ham i nye sjove episoder som bl.a. "Snurre Snup til middag" og "Elmer og hans hund".

Katten Felix og fuglene
En af Hollywoods ældste tegnefilmsfigurer. Mød Katten Felix i en række nye episoder - hvor Felix bl.a. må hjælpe kongen med at skabe ro i spøgelsesslottet.

Daffys sjove historier
Følg med Daffy Duck og hans venner ud på sjove eventyr. Her møder du ham og andre figurer i mange sjove episoder, som du aldrig tidligere har set.

Daffy og hans venner
Her har du chancen for at følge den sjove and Daffy Duck i en række eventyrlige episoder. Daddy Duck er en charmerende og populær fyr, som altid klarer sig ud af de skøre situationer han roder sig ind i.

Skipper Skræk i form
En dåse spinat - og vips, så er Skipper Skræk i topform igen. Så er han atter klar til at redde sin store kærlighed, Olivia, som ofte havner i problemer. Mød Skipper Skræk og mange af hans gode venner i nye episoder.

Daisy og charmetrolden
Tegnefilm Spilletid: 55 Prod.år: 0
Hollywood Classics dansk 5750004716470

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til dette emne. Log ind for at kommentere.