VHS

Musik Quiz om Dansk og International POP og ROCK

Musik Quiz er et spil - på video - indeholdende over 700 spørgsmål, der garanteret vil sætte deltagerne på uventede "prøver". Man kan frit vælge, hvor mange deltagere, der skal være med, eller om man vil spille mod sig selv - og i hvor lang tid. Spillet er nemlig opdelt indenfor dansk og international pop og rock - varer alt i alt op til 3 timer.

Musik Quiz viser dig et 45 sekunders videoklip - f.eks. med Elton John eller Ray Dee Ohh, og man får 3 spørgsmål herom. Derefter får man så igen 34 sekunder til at besvare yderligere 3 spørgsmål - og dermed opnå flere points, og sådan fortsætter det med masser af spændende spørgsmål. Hvis det i starten skulle gå for hurtigt, kan man altid benytte "pause"-knappen på videoen.

Med videoen følger et udførligt "regel"- og "svar"-hæfte, bl.a. til brug for den valgte "dommer" i spillet. Udover reglerne og de korrekte svar, fortæller dette hæfte selvfølgelig også alt om points m.m.

Musik Quiz indeholder altså over 10 af de populæreste musikvideoklip, og over 700 spørgsmål og svar - nok til at "spille"-konkurrence med, på de lange vinteraftener.

God fornøjelse.

Musik Quiz er udviklet af ARTO ApS / MOT for Polygram Video.

Musik Quiz om Dansk og International POP og ROCK
Underholdning Spilletid: 240 Prod.år: 1991
Polygram dansk

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til dette emne. Log ind for at kommentere.